pelangi kehidupan

pelangi kehidupan

Wednesday, May 4, 2011

tinggal kenangan

tiga tahun...
bagi korang lama x???
kejap??..
gler!!!
lama kot..
kalo aku cakap 36 bulan korang rasa lama x???
lama???
korang ni mmg lemah sains lah...(asal plak sains,math ler)
3 tahun tu bersamaan 36 masihi ler....
ekh..masihi lak...36 bulan...
ala kome ni~~~


ok,berbalik pada cerita sebenarnya la kan...
3 tahun aku lepak,ngumpat,celoteh ngan member di poli premier
especially sari 1 no 22 
(bak kata pakcik teksi 2 ekor itik berenang nak g Jusco)..
hahaha..sesuka jer pakcik jenal tuh kan
*bukan nama sebenar

banyak kenangan 
pahit,manis,suka,duka,pahit,kelat,kusam,masam,
kita redah sama-sama...
word 'redah' tuh x boley bla rr...
macam nak redah hutan perca jer..
hahahah...

"shaq,jima,fatin,ina,nana,awin,wani dan mira"..

korang memang best...korang memang rajin n aku untung dapat housmate macam korang...
kita memang dah ditakdirkan oleh Allah untuk hidup bersama selama 3 tahun ni...
memekak sama-sama..berebut chanel radio,tv ....
kalau berebut sapa nak masak uh...sedap jugak lah kan...
ni berebut nak tgk chanel tv n dgo radio..
biasalah
"adik beradik ramai kan'...
hahahhahaha
seronok duduk rumah sendiri dengan kawan-kawan...
semua benda kita buat keputusan sama-sama 
tanpa bantuan mak ayah..
memang berdikari!!




*ni lah satu-satunyer pix semua orang ada dalam gambar..time wat open house raya2010

tak lupa jugak pada classmate aku...
honestly aku tak de sikap dendam atau x puas aty dengan semua clasmate aku..
korang cool n sporting habis...
paham perangai aku n korang terima aku walaupon aku 'baik'...
baik??..hahahahah
macam x pasal-pasal jer..
hahahhahahha
*suka aty aku lah aku nak type word apa*
toingtoing...
aku rasa tuh la last aku belajar..
sebab aku x rasa nak sambung belajar lagi...
tapi
tak tau lah kalau tetiba hati nak sambung belajar lagi...
84% banyak pada tak nak...


korang....

sedey la kita dah :
TAK sama kelas bersama-sama...
TAK satu rumah....
TAK satu teksi g tesco beli barang dapo
Tak shooping n tgk wayang sama-sama
TAK satu group assignment...
TAK satu group presentation...
TAK satu group menperkatakan hal orang laen
(kata nama laen gosip)
*ayat nak sedap jer*


dan 
aku tau semua ni tak akan berulang kembali...
dan kita semua kena terima semua ni seadanya...

Reunion????

x tau lagi bila nak reunion....
kita semua pun x plan pape...
wait n see je lah..
tak pon reunion time aku 'kawen'nty ea...
OMG...
jangan sebut pasal uh..
duit kerajaan pon aku x bayar lagi...(PTPTN)
gatal dah nak kawen...
(aku dah malas nak cakap panjang lebar pasal PTPTN ni...x tau nak buat cmana)
HUTANG wey...
kena bayar juga walaupon apa terjadikkkk!!!!
$$$$$$$$$$


kesimpulannya:
thankz korang sebab sudi jadik kawan aku...aku sayang korang walaupon kita berjauhan .
sorang utara..sorang selatan..sorang tenggara..sorang pantai timur
thankz juga sebab bantu aku dalam pelajaran..kongsi ilmu sama-sama...kalau panjang umur kita  jumpa lagi...



gadis semasa:
i'm now at Johore


4 comments:

  1. ainn, kat aq rindu x????
    huhuhuhuhuhuhu.........

    ReplyDelete
  2. rindu rumet baru aku jugakkkkkkkkkk!!!

    ReplyDelete
  3. siapakah 'beliau'???.....hahahahah

    ReplyDelete