pelangi kehidupan

pelangi kehidupan

Tuesday, June 21, 2011

Juniorku...

Amir Faiz....
salah sorang junior aku...

dalam ramai-ramai junior, dia 
paling gedik!!

*ko memang gedik nak soh aku entry sal ko..!
yg aku mcm kena bomoh dengan ko...
ikutkan je la kata-kata ko tuh...

uhhh....nape aku cite sal budak junior ni??..
OMD..(Oh Mak DatoK)
dia paksa senior dia ni tulis enrty sal dia..

apa aku nak cite sal ko ni:

owh,lupa...dia soh marketkan diri dia kat sini..

jom..jom..jom...follow blog dia..
jap..aku carik link blog dia....

haaa....
ni dia..



blog dia asyik cite pasal motor, awek...
tu je laa...

p/s:
orang kalau da ada awek ni..susah sikit nak naek market dek..hahahaha..
akk jugak yg ajar..~~


*dulo dia degiL sangat...tapi skunk dia dah baek..sopan santOn dengan org tua..lebey-lebey lagi dengan senior dia...hahahaha.*perli*
*aku promote dia la ni konon-konon nya...


kesimpulannya:
puas hati tak, si junior, AMIRFAIZ ??..
kalau x puas aty..jumpa depan pintu pagar poly..!!
settle situ..
hahahahaaaaa


tetiba macam rasa nak masukkan pic la...

haaaaaaaaaa
tuh diaaa.....



pic junior & senior 2010




gadis semasa:
Senior Vs. Junior


2 comments:

  1. dye bukan sebaye kte ke derr?ahahaa

    ReplyDelete
  2. dia sebaya kita ek??..x pe la..yg penting dia junior kita...

    ReplyDelete